Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax strijd met vele andere clubs om handtekening van supertalent’

De strijd om het Amerikaanse supertalent Ricardo Pepi is losgebroken. Ajax wil de aanvaller van FC Dallas graag overnemen maar er zijn meerdere kapers op de kust. Dit weet het Amerikaanse medium CBS te melden.

De bovengenoemde bron weet vandaag te melden dat de achttienjarige spits een transferverzoek ingediend zou hebben bij zijn club. Naar verluidt heeft hij namelijk een akkoord bereikt met het VfL Wolfsburg van oefenmeester Mark van Bommel en goalgetter Wout Weghorst. Een overstap naar de Volkswagen-Arena is echter allerminst een zekerheidje.

Allereerst dient de Bundesliga-subtopper eruit te komen met de werkgever van Pepi. In juni 2019 zette de Amerikaan met Mexicaanse roots zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot medio 2026, wat betekent dat hij hoe dan ook geen goedkope klant is. Bij een bod van 13 miljoen euro zouden de Texanen wel aan de onderhandelingstafel plaats willen nemen, maar een bieding van die orde hebben ze nog niet binnengekregen. Het Italiaanse Sampdoria probeerde het met 7 miljoen euro, maar die poging werd weggelachen in het Toyota Stadium Frisco.

Volgens CBS wil Dallas Pepi in ieder geval tot het wereldkampioenschap van 2022 in Qatar in huis willen houden, omdat men verwacht dat de waarde van de piepjonge international van Team USA dan explodeert.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.