Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Matthijs de Ligt in de zomer van 2022 naar FC Barcelona’

Matthijs de Ligt zou serieus overwegen om Juventus in de zomer van 2022 te gaan verlaten. En zijn nieuwe bestemming zou dan FC Barcelona moeten gaan worden.

De Ligt verruilde Ajax in de zomer van 2019 voor Juventus. De Oranje-international gaf de Italiaanse topclub de voorkeur boven FC Barcelona, ondanks dat Frenkie de Jong wel voor Camp Nou koos. Tweeënhalf jaar later zou hij tot de conclusie zijn gekomen dat de Catalaanse topclub toch wel degelijk de beste optie voor hem is.

Zaakwaarnemer Mino Raiola is al bezig om hem weg te halen uit Turijn. Clubs als Manchester City en Chelsea zijn ook benaderd, maar De Ligt heeft een absolute voorkeur uitgesproken voor FC Barcelona. Een hereniging met De Jong is zijn absolute droom voor volgend seizoen.

De vraag is wel of FC Barcelona dit mogelijk kan maken. De clubleiding is bereidwillig om hem te halen, maar weet ook dat Juventus voorlopig vast gaat houden aan de gelimiteerde transfersom van 150 miljoen euro. Barcelona gaat sowieso geen bedrag van die orde betalen. SPORT schrijft dat De Ligt mogelijk een transfer moet forceren om Juventus te overtuigen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *