Voetbal4u.com

‘Feyenoord gaat in de winter een puike transferslag slaan’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord gaat in de winter een nieuwe poging wagen om vleugelflitser Amad Diallo van Manchester United te huren. Diallo leek in augustus al over te stappen naar Feyenoord, dat een deal bereikte met United.

Een blessure gooide echter roet in het eten. Ondanks de komst van Arsenal-huurling Reiss Nelson blijft de vleugelspeler van de club uit Manchester een serieuze optie.

Fabrizio Romano, transferexpert van beroep, erkent dat Feyenoord één van de geïnteresseerde opties is. Manager Ole Gunnar Solskjaer heeft al laten weten dat de club een beslissing gaat nemen vóór de kerstdagen. Mocht er niet voldoende perspectief zijn op speeltijd in Manchester, dan volgt er een huurtransfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *