Voetbal4u.com

Jupiler League Noa Lang: ‘Ik kan de wereldtop halen’

Noa Lang is zelfverzekerd en brengt dan ook de nodige flair met zich mee. Wel erkent hijzelf baat te hebben bij het bezoeken van een psycholoog.

“Ik heb nu een psycholoog met wie ik praat en aan de slag ga. Ik heb dat nodig”, legt Lang uit aan Tiki Taka Touzani. “Ik heb best wel wat meegemaakt. Het begon bij Ajax. Toen dacht ik: ‘Wat denken jullie nou, met een psycholoog praten?’ Het is niet zo dat ik elke dag met diegene praat, maar gewoon wanneer ik er behoefte aan heb. Ik kan het iedereen aanraden.”

De Oranje-international blijft wel zoveel mogelijk bij zichzelf. ” What you see is what you get. Ik ben iemand die altijd zichzelf is, het maakt niet uit waar of wanneer. Ik zal me niet aanpassen aan andere mensen.” Zijn doel is duidelijk: “Ik kan de absolute wereldtop halen, daar ga ik niet omheen draaien. Het zit allemaal in mijn hoofd. Als ik mijn hoofd erbij houd, weet ik dat ik het ga halen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.