Voetbal4u.com

Champions League ‘Steven Berghuis verliest basisplaats bij Ajax’

Ajax speelt vanavond in de Champions League en de verwachting is dat trainer Erik ten Hag kiest voor Davy Klaassen op de nummer tien-positie. Ten opzichte van het Champions League-duel met Besiktas zou Berghuis nu dus uit de basis verdwijnen.

Bij afwezigheid van Klaassen door blessureleed, ontpopte de aanvaller zich als prima alternatief op tien. Desondanks lijkt Ten Hag ditmaal de voorkeur te geven aan Klaassen.

De opstelling van Ajax kent verder vermoedelijk weinig verrassingen. Dusan Tadic speelt vanaf links, waardoor Sébastien Haller de spits is. Antony moet vanaf de rechterkant gevaar gaan stichten. Achterin neemt Blind opnieuw de plek van Tagliafico in. Verder bestaat de defensie uit Noussair Mazraoui, Jurriën Timber en Lisandro Martínez.

De vermoedelijke opstelling van Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.