Voetbal4u.com

Champions League Daley Blind krijgt fraaie prijs van UEFA

Daley Blind is door de UEFA uitgeroepen tot speler van de week in de Champions League. Hij blonk uit tegen Borussia Dortmund (4-0) en hield meerdere concurrenten achter zich.

Blind (31) had concurrentie van Sebastián Coates (Sporting Portugal), Alisson Becker (Liverpool) en Noah Okafor (Red Bull Salzburg). Blind nam Ajax bij de hand tijdens de spectaculaire overwinning op Dortmund in speelronde drie van de Champions League. Hij bekroonde zijn optreden met een schitterend doelpunt, waarmee hij Ajax op een 2-0 voorsprong zette.

Het is de tweede keer dat een speler van Ajax uitgeroepen is tot Speler van de Week in de Champions League. Spits Sébastien Haller was na de eerste wedstrijd tegen Sporting Portugal de gelukkige. De Fransman scoorde in die wedstrijd vier keer.

Ajax speelt over twee weken opnieuw tegen Dortmund, maar dan in Duitsland. De Amsterdammers gaan met negen punten uit drie wedstrijden aan kop in de poule.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.