Voetbal4u.com

Jupiler League Kenneth Perez stoort zich aan gedrag van Noa Lang

Analist en voormalig voetballer Kenneth Perez stoort zich aan het gedrag van Noa Lang. De sterspeler van Club Brugge maakte in de laatste vijf minuten van de uitwedstrijd tegen Royal Antwerp FC (1-1) zes wegwerpgebaren.

Lang kon ook in Antwerpen het verschil niet maken en liep gefrustreerd over het veld. “Ik zat zondag even te schakelen, en toen belandde ik in de laatste vijf minuten van Royal Antwerp tegen Club Brugge”, begint Perez bij het ESPN-programma Voetbalpraat.

“Ik heb Noa Lang in die vijf minuten zes wegwerpgebaren zien maken naar zijn medespelers. Dat moet je niet doen, het is de slechtst denkbare manier om je te uiten naar medespelers. Bij professioneel voetbal zie je zelden dat mensen een gebaar maken, van: je kan er helemaal niks van. Zes keer in vijf minuten!”, briest Perez, die hoopt dat Lang tot de orde wordt geroepen.

De frustraties komen niet uit de lucht vallen: Lang worstelt met zijn vorm. Zijn laatste goal dateert van 10 september. “Het klopt dat ze minder zijn, maar dat komt vooral omdat ze de lat voor zichzelf zo hoog hebben gelegd met hun prestaties”, zegt trainer Philippe Clement tegen Het Laatste Nieuws over Lang en Charles De Ketelaere, de andere sterspeler van Club. “Die jongens kunnen niet om de drie dagen de beste op het veld zijn. Dat is normaal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.