Voetbal4u.com

Engeland Donny van de Beek zet zijn zaakwaarnemer aan de kant

Donny van de Beek is veranderd van zaakwaarnemer. Dit weet de Telegraaf te melden. De middenvelder uit Nijkerkerveen is weg bij Guido Albers en dat is verrassend te noemen.

Albers werkt namelijk nauw samen met Sjaak Swart en dat is een boezemvriend van Van de Beek. “Ik dacht dat Donny tot de dood van Sjaak Swart, hopelijk pas ergens in 2052, hem trouw zou blijven'”, zegt journalist Mike Verweij in de Kick-off Voetbalpodcast van De Telegraaf. “Sjaak was ook de reden waarom Van de Beek bij Albers uit is gekomen.”

Verweij weet ook te melden wie de nieuwe agent van de Man United-middenvelder wordt. “Hij is overgestapt naar de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong, naar Ali Dursun. Het blijft wel bijzonder, want Guido Albers is altijd goed voor Van de Beek geweest en heeft voor hem een schitterende transfer naar Manchester United bedongen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.