Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Frenkie de Jong voorlopig niet inzetbaar bij Barcelona

Frenkie de Jong is voorlopig niet inzetbaar voor FC Barcelona. De middenvelder kampt met een hamstringblessure. Het is nog niet duidelijk hoelang hij eruit ligt.

Vóór El Clásico van gistermiddag tegen Real Madrid (1-2) kampte de voormalige Ajax-smaakmaker al met hamstringklachten, maar die zijn nu dus verergerd. De Jong is er sowieso niet bij als de Catalanen het aanstaande woensdag opnemen tegen Rayo Vallecano en hoogstwaarschijnlijk komt ook het duel met Deportivo Alavés van zaterdag te vroeg…

De spelmaker wordt vandaag overigens behoorlijk gekraakt voor zijn optreden tegen De Koninklijke. Sport schrijft bijvoorbeeld: “De wedstrijd van De Jong was zwak en ver verwijderd van het hoogste niveau dat hij heeft aangetikt in het shirt van Barcelona. Barcelona heeft een versie van De Jong nodig die niet kwam opdagen. De Nederlander zou een van de leiders van dit elftal moeten zijn, maar dat is hij op dit moment niet. In plaats van opstaan op moeilijke momenten, lijkt hij steeds meer een mooiweervoetballer te worden: hij leeft alleen op wanneer het de ploeg voor de wind gaat.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.