Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag verruilt Ajax niet voor Newcastle United’

Ajax-trainer Erik ten Hag zou niet bereid zijn om Ajax te verlaten voor een avontuur bij Newcastle United. Dit weet The Daily Star te melden. Het wordt echter ‘steeds minder waarschijnlijk’ dat de Oldenzaler naar de Engelse stad vertrekt, zo klinkt het. Ten Hag zou namelijk geen interesse hebben in een job bij het steenrijke Newcastle.

Gennaro Gattuso zou overigens wél oren hebben naar een overstap naar Newcastle. Na zijn veelbesproken bliksemvertrek bij Fiorentina zit de Italiaan zonder club. Gattuso is bereid om per direct in te stappen bij Newcastle.

Paulo Fonseca lijkt momenteel de grootste kanshebber op de functie van manager op St. James’ Park. De Portugees, die Ajax vorig seizoen elimineerde in de Europa League met AS Roma, is sinds afgelopen zomer ook werkloos.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.