Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Lionel Messi is zichzelf niet bij Paris SG’

Voormalig stervoetballer Thierry Henry vindt dat Lionel Messi zichzelf niet is bij zijn nieuwe club Paris Saint-Germain. De sterspeler wacht nog op zijn eerste assist of doelpunt in de Franse Lique 1.

“Leo is geïsoleerd, hij komt bij PSG minder aan de bal”, zegt Henry bij Prime Video. “Ik wil niet zeggen dat hij ongelukkig is, maar hij is geïsoleerd aan de rechterkant. Ik zie hem liever in het centrum. Daar kan hij het tempo bepalen. Er moet iets gevonden worden om Kylian Mbappé, Neymar en Messi samen te laten renderen.”

“Ik denk niet dat Leo het verschil kan maken aan de rechterkant, maar ik heb natuurlijk niet de exacte details van het tactische plan. Leo spreek niet veel, hij spreekt met zijn voeten. Maar op dit moment is het Kylians team. Kylian is degene die het meest straalt, de meeste ballen gaan naar hem. Er kan maar één dirigent zijn, anders speel je niet in hetzelfde tempo. In dit team zijn er momenteel te veel dirigenten”, aldus Henry.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.