Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona en Man City strijden om Lisandro Martinez’

De twee giganten FC Barcelona en Manchester City hebben hun vizier gericht op Ajax-speler Lisandro Martinez. Hier maakt het medium Diario Gol melding van.

Martínez heeft een marktwaarde van zo’n 25 miljoen euro, maar Manchester City denkt dat hij het dubbele waard is. De Engelse topclub overweegt vijftig miljoen euro voor hem neer te tellen in de toekomst. Naar verluidt moet Nathan Aké plaats maken voor de Zuid-Amerikaan, al zou ook Aymeric Laporta het slachtoffer kunnen worden.

In 2019 transfereerde Martínez van de kleine Argentijnse club Defensa y Justicia naar Ajax en volgens de verdediger heeft hij sindsdien veel geleerd: “Bij Ajax heb ik echt stappen gemaakt in het voetbal. Het is hier in Nederland meer tactisch, meer vooruit verdedigen, meer aanwezig zijn in het positiespel. In Nederland kom je als speler in aanraking met een heel andere manier van voetballen dan in Argentinië. Daarom is dit ook heel leerzaam en heb ik het gevoel dat ik steeds beter kan worden bij Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.