Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars blijft bij Ajax: ‘Hij is zó goed op zijn plek’

Erik ten Hag wordt gelinkt aan een dienstverband bij Newcastle United maar jorurnalist Freek Jansen denkt niet dat het zón vaart zal lopen. Hij denkt namelijk dat Overmars niet voor de miljoenen van Newcastle United gaat vallen. De bestuurder mag dan wel met de Engelse miljardenclub in gesprek gaan, maar Jansen verwacht dat Overmars Ajax pas gaat verlaten wanneer een grote club interesse in hem toont.

“Bij Overmars heb ik ook het gevoel dat hij nu zó goed op zijn plek is, samen met Edwin van der Sar en Ten Hag”, zo vertelt Jansen in de Pak Schaal Podcast. “Als hij dit door kan trekken en hij kan toch nog een stap maken, dan denk je bij hem eerder aan Arsenal of Barcelona. De clubs waar hij gespeeld heeft.”

Ook Erik ten Hag zou hoog op het lijstje staan van Newcastle United, maar volgens Jansen heeft de oefenmeester eveneens geen interesse in een transfer naar de club die in handen is gekomen van een eigenaar uit Saoedi-Arabië. “Ten Hag staat er overal goed op. Die levert een wereldprestatie. Ik denk dat alle clubs na dit seizoen in de rij staan voor hem.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.