Voetbal4u.com

Eredivisie Edson Alvarez zet krabbel onder nieuw contract bij Ajax

Edson Alvarez heeft zijn contract bij Ajax opengebroken en verlengd tot medio 2025. Dit hebben de Amsterdammers bekendgemaakt via hun digitale huis.

Álvarez kwam in 2019 over uit Zuid-Amerika en had het lastig in zijn beginfase. Niet alleen moest hij de vertrokken Matthijs de Ligt opvolgen, bovendien kon vanwege wetgeving zijn gezin lange tijd niet aanwezig zijn in Nederland. Waar hij de eerste maanden op het middenveld kwam te spelen, besloot Erik ten Hag hem vervolgens op de reservebank te laten plaatsnemen.

Dit seizoen is Álvarez echter in de vorm van zijn leven en blijkt hij in staat te zijn om Ajax vooral in Europese wedstrijden te helpen. Zo speelde hij afgelopen week in de Champions League tegen Borussia Dortmund een topduel, waarbij hij in samenwerking met Jurriën Timber en Lisandro Martínez het voor elkaar kreeg om Erling Haaland af te stoppen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.