Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Matthijs de Ligt staat voor avontuur in de Premier League’

Volgens het medium Eurosport staat Matthijs de Ligt er goed op bij Chelsea. De mandekker komt bij Juventus minder aan spelen toe dus een vertrek lijkt bespreekbaar. De Blues zijn nog altijd op zoek naar een goede jonge verdediger en De Ligt past in dit plaatje. Jules Koundé van het Spaanse Sevilla is echter ook een optie voor de Londenaren.

Op dit moment heeft oefenmeester Thomas Tuchel op Stamford Bridge nog de beschikking over Antonio Rüdiger, maar de 28-jarige Duitser beschikt over een aflopend contract in de Engelse hoofdstad, dat hij vermoedelijk niet wil verlengen. Real Madrid, Atlético Madrid, Juventus én Bayern München hebben wel oren naar een samenwerking met de international van Die Mannschaft.

Daar komt nog eens bij dat ook Andreas Christensen niet zeker weet of hij wel een nieuwe verbintenis wil ondertekenen bij de Blues. Daarom zou Chelsea achter de schermen dus al voorzichtig hengelen naar Koundé en De Ligt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.