Voetbal4u.com

Duitsland VFL Wolfsburg presenteert nieuwe trainer

VFL Wolfsburg heeft twee dagen na het ontslag van Mark van Bommel al een vervanger gespresenteerd. De club is gegaan voor de 39-jarige Duitser Florian Kohfeldt, die tot afgelopen zomer trainer was van Werder Bremen.

Het was nog maar twee dagen geleden dat Van Bommel ontslagen werd door de club. Verklaard werd dat er binnen de club niet het geloof was dat de club met de Nederlandse trainer snel uit het dal zou klimmen. “Er waren meer verdelende dan verbindende factoren”, zei directeur Jörg Schmadtke bovendien. Van Bommel zelf gaf aan ‘teleurgesteld en verrast’ te zijn door zijn abrupte ontslag.

Wolfsburg zelf heeft dus snel doorgeschakeld. “We hebben de afgelopen uren veel gesprekken gevoerd en een selectie gemaakt van de mogelijke kandidaten”, lichtte sportief directeur Marcel Schäfer toe op de clubwebsite. “We zijn blij dat we een akkoord hebben kunnen bereiken met Florian Kohfeldt en zijn ervan overtuigd dat we samen met hem weer successen zullen gaan boeken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.