Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik vind hem een waanzinnig goede voetballer voor Ajax’

Het valt analist Hans Kraay Junior op dat Ajax-spits Sebastien Haller vooral tegen de grotere clubs uitblinkt. “Als ze veertien goals maken tegen NEC en Cambuur, dan maakt hij er niet zo veel. Maar tegen de kleine ploegen staan er acht, negen man in de zestien en staat hij met zijn rug naar alles toe”, aldus Kraay jr. bij Veronica Inside.

“Tegen betere ploegen heeft hij wat meer ruimte. Betere verdedigers spelen verder van het doel en hij heeft toch wat meer ruimte nodig.” Ook Steven Berghuis komt ter sprake. “Het is vrij uniek om van Feyenoord naar Ajax te gaan. Hij heeft best wel zware dingen meegemaakt, als je kind erbij gehaald wordt… Ik denk dat het goed is geweest dat een oer-Feyenoorder als Willem van Hanegem zich heeft uitgesproken. Dat is toch wel iemand waar mensen naar luisteren.”

“Berghuis zag dat hij de strijd aan de rechterkant niet ging winnen van Antony”, zegt Johan Derksen. “Hij heeft zich geconcentreerd op ‘de nummer tien’. Wil je Klaassen eruit houden, moet je iedere week top presteren. Ik vind Klaassen een waanzinnig goede voetballer voor Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.