Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag in beeld als nieuwe trainer van Manchester United’

Erik ten Hag wordt door de Engelse media gezien als de perfecte kandidaat om Ole Gunnar Solksjaer op te volgen bij Manchester United. Laatstgenoemde staat zwaar onder druk nadat hij deze week in eigen huis met 0-5 verloor van aartsrivaal Liverpool.

De thuisploeg oogde energieloos en dat lijkt Solskjaer de komende weken niet snel te kunnen omdraaien. Daarom gaat The Manchester Evening News alvast op zoek naar een vervanger van de Noor, waarbij het uitkomt bij de hoofdtrainer van de Amsterdammers.

Volgens het medium past de oefenmeester uitstekend bij het spel dat Manchester United graag op de mat wil brengen. Met een 3-4-3 systeem in aanvallend opzicht zouden de huidige spelers van de Engelse topclub uitstekend in hun rol komen te spelen. Bovendien zouden Jadon Sancho en Marcus Rashford aan de zijkanten van het veld een stuk beter gaan presteren dan dat ze de afgelopen maanden deden.

Mocht Manchester United ervoor kiezen om Solskjaer te ontslaan, dan lijkt de kans klein te zijn dat Ten Hag tussentijds vertrekt. De oefenmeester stelde al eerder dat hij niet in het midden van het seizoen naar een andere werkgever vertrekt. Ten Hag wil eerst genieten van de huidige nationale en internationale successen, voordat hij de keuze maakt om een transfer te maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.