Voetbal4u.com

‘Amad Diallo wil nog steeds graag naar Feyenoord’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Manchester United-aanvaller Amad Diallo staat nog steeds open voor een verhuur aan Feyenoord. De Rotterdammers wilden hem deze zomer al overnemen maar toen gooide een blessure roet in het eten.

De Rotterdammers schakelden meteen door en huurden Reiss Nelson van Arsenal, maar zijn de Ivoriaan zeker niet vergeten. Zelf hoopt hij, zo stelt Feyenoord TM, ook op een herkansing.

Naar verluidt is Diallo overtuigd van de spelwijze die trainer Arne Slot hanteert en ziet hij daarin een belangrijke rol voor zichzelf weggelegd. De vleugelaanvaller denkt aan veel speeltijd te kunnen komen en hoopt dus dat een huurtransfer in januari alsnog rondkomt. Het is nog afwachten of Manchester United daar ook in mee wil gaan.

Feyenoord zelf wil in de winter graag opnieuw toeslaan. Dat meldde Fabrizio Romano eerder al. De negentienjarige Diallo werd in januari 2020 door United voor ruim twintig miljoen euro overgenomen van Atalanta. Tot een Premier League-debuut kwam het nog niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *