Voetbal4u.com

Spanje Barcelona wil Xavi aanstellen als nieuwe hoofdtrainer

Nu Ronald Koeman weg is als trainer bij Barcelona zijn de Catalanen opzoek naar een vervanger. En daarvoor willen ze clubicoon Xavi aanstellen.

Hij op dit moment nog werkzaam is bij Al-Sadd. Een paar weken geleden zou er al voorzichtig contact zijn geweest tussen de twee partijen en die gesprekken gaan nu geïntensiveerd worden.

De clubleiding van de Blaugranas gaat nu onderzoeken wat er nodig is om Xavi los te weken bij Al-Sadd. Dat proces is pas net begonnen, dus er wordt voorlopig nog geen nieuws verwacht. Zeker is wel dat de gewezen spelmaker graag bij Barcelona aan de slag wil. Om de ‘tussenperiode’ te coveren, staat volgens Fabrizio Romano Sergi Barjuan klaar. Hij is nu trainer van Barça B.

Xavi moet de opvolger worden van Ronald Koeman, die in de nacht van woensdag op donderdag werd ontslagen door Barcelona. Een 1-0 nederlaag bij Rayo Vallecano, waarin Memphis Depay een strafschop miste, was de spreekwoordelijke druppel voor het clubbestuur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.