Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord favoriet in treffen met Ajax op 19 december’

Op 19 december staat de klassieker tussen Feyenoord en Ajax op het programma. En volgens journalist Martijn Krabbendam maken de Rotterdammers een goede kans om deze wedstrijd te winnen.

Dick Voor Mekaar Podcast. “Feyenoord maakt goede kans om Klassieker te winnen. Feyenoord moet agressief spelen om een kans te maken tegen dit Ajax.”

De aangeschoven Mario Been is eveneens optimistisch. “De ploeg straalt fitheid en enthousiasme. De volgende stap is om zuiniger te worden in balbezit en efficiënter om te gaan met de kansen.” Ook reageerde Been nog op de muzikale ode aan hem in de podcast van een week eerder: “Ik ben flabbergasted, heerlijk. Echt, fantastisch. Ik ben benieuwd wie de volgende is!”

Vorig seizoen won Ajax tweemaal van Feyenoord (0-3 en 1-0), ook de twee edities daarvoor gingen naar de Amsterdammers (4-0, Eredivisie 2019 en 0-3, KNVB Beker). Dit seizoen is Ajax in bloedvorm, Feyenoord ietwat wisselvallig, maar toch denkt Krabbendam dat Feyenoord de volgende Klassieker in december gaat winnen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.