Voetbal4u.com

Eredivisie John de Wolf zet krabbel onder nieuw contract bij Feyenoord

John de Wolf heeft een nieuw contract ondertekend bij Feyenoord. Hij blijft daarmee in ieder geval tot medio 2025 verbonden aan de club uit Rotterdam-Zuid. Dit heeft de club bekendgemaakt via hun digitale kanalen.

Onder Dick Advocaat werd De Wolf toegevoegd aan de technische staf en al snel ontstond er een klik tussen beide partijen. De oud-verdediger, die als speler ook jarenlang in De Kuip speelde, past perfect in de cultuur van de Rotterdamse club en al snel werd duidelijk dat hij ook na het naderende afscheid van Advocaat gewoon zou aanblijven.

“We zijn zeer tevreden met John”, stelt technisch directeur Frank Arnesen. “Hij is een clubman in hart en nieren die sinds zijn toevoeging aan de technische staf, in het najaar van 2019, heeft laten blijken dat hij van enorm veel toegevoegde waarde is zowel op het trainingsveld als in de kleedkamer. Logisch dus dat we hem langer aan ons willen binden. We zijn maar wat blij dat hij nog drie jaar bij ons blijft.”

Als speler won De Wolf eenmaal het landskampioenschap (1993) en drie keer de KNVB Beker (1991, 1992, 1994) met de Stadionclub. “Feyenoord is mijn club, mijn thuis”, laat de voormalig verdediger dan ook weten. “We zijn hier aan iets moois bezig, een ontwikkeling waar ik veel vertrouwen in heb. Dus is het mooi dat de club met deze contractverlenging hetzelfde vertrouwen uitspreekt in mij als persoon en dat ik langer onderdeel blijf uitmaken van de Feyenoord-familie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.