Voetbal4u.com

Engeland ‘Liverpool laat oog vallen op voormalig Ajax-target Sulemana’

Liverpool-trainer Jurgen Klopp zou zijn oog hebben laten vallen op Stade Rennes-aanvaller Kameldeen Sulemena. Hier maakt The Liverpool Echo melding van. De pijlsnelle buitenspeler doet het dit seizoen geweldig bij Stade Rennes waar hij deze zomer aankwam.

Met vijf doelpunten, een assist en de meeste succesvolle dribbelacties van Europa lijkt hij de ideale opvolger te zijn van Salah. Afgelopen zomer was Marc Overmars nog dichtbij om Sulemana naar Amsterdam te halen. De aanvaller wilde van de directeur voetbalzaken echter de garantie hebben dat hij direct in het basisteam zou terechtkomen.

Door de hevige concurrentiestrijd in de Johan Cruijff Arena was het voor Overmars echter onmogelijk om dit te beloven, waardoor Sulemana besloot om naar Frankrijk te vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.