Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil met Gabriel Pereira de nieuwe Antony binnenhalen’

Ajax heeft haar vizier gericht op de Braziliaanse aanvaller Gabriel Pereira. Hier maakt het medium UOL melding van. Hij is een 20-jarige vleugelflitser van Corinthians dat al een tijd lang zijn contract probeert open te breken.

Naar verluidt heeft de club een aanbieding gedaan van een jaarsalaris van ruim twee ton en een tekenbonus, Pereira ging niet akkoord: in Europa kan hij vermoedelijk een veelvoud daarvan verdienen.

Benfica en Real Betis waren de eerste geïnteresseerde clubs, daar zijn Ajax en Eintracht Frankfurt nu bijgekomen. Pereira is vaste basisspeler en speelde bij Corinthians inmiddels 33 officiële duels. Met twee goals en twee assists blijft de productiviteit nog wel wat achterwege.

Wanneer je de spelersprofielen met elkaar vergelijkt, lijken die van Pereira en Antony behoorlijk op elkaar. Beide jonge Brazilianen zijn linksbenig en houden ervan om van de rechterflank te komen. Daarnaast zijn ze allebei aan de kleine kant en zeker niet vies van een dribbel. Kan Pereira in de voetsporen treden van zijn landgenoot, die inmiddels behoort tot de Seleção?Laat een reactie achter

Your email address will not be published.