Voetbal4u.com

Marc Overmars en Erik ten Hag leggen terugkeer Onana uit

Andre Onana traint sinds gisteren weer mee met de A-selectie van Ajax. Het is nog onduidelijk of hij nu ook weer in wedstrijden gaat keepen maar een eerste opvallende stap is gezet. Marc Overmars en trainer Erik ten Hag gaan in op de kwestie.

Directeur Marc Overmars reageert: “Voor ons stond vast dat Andre afgelopen zomer een transfer zou maken. Dat is niet gebeurd en dus staat hij nog bij ons onder contract. Mijn standpunt over zijn situatie was helder, maar daarna kwam het nieuws dat Maarten Stekelenburg de rest van het seizoen is uitgeschakeld. Het belang van Ajax staat voorop en zo bezien is het goed dat hij zich weer bij het eerste elftal meldt.”

En trainer Erik ten Hag besluit: “Niemand is blij met de situatie die door de schorsing ontstaan is. Maar we moeten ook niet naïef zijn. Andre is een fantastische keeper die veel voor Ajax heeft betekend en hij is fit. Vanaf begin september mag hij weer bij Ajax trainen en dat doet hij elke dag vol overgave. Voor Ajax is het belangrijk dat wij een brede en goede selectie tot onze beschikking hebben, daarin is plaats voor Andre. Dus vanaf vandaag meldt hij zich weer op het trainingsveld bij de A-selectie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *