Voetbal4u.com

Engeland ‘Eden Hazard mag uitkijken naar een nieuwe club van Real Madrid’

Eden Hazard mag vertrekken bij Real Madrid. De Belgische aanvaller heeft het moeilijk bij de club en heeft zijn basisplaats  verloren. Een terugkeer naar de Premier League lonkt. Chelsea en Newcastle United worden genoemd als geïnteresseerde clubs.

Hazard zelf denkt niet per se aan een vertrek bij Real, maar De Koninklijke zal een transfer niet in de weg gaan staan. Real hoopt op Erling Haaland of Kylian Mbappé en een transfer van Hazard zou zorgen voor wat meer financiële ruimte. Real hoopt op zo’n vijftig miljoen euro voor de Belgische aanvaller, waarvoor het in het verleden zo’n honderd miljoen betaalde.

Hazard staat nog tot de zomer van 2024 onder contract in het Estadio Bernabéu. Hij kwam tot 53 officiële wedstrijden, waarin hij vijf doelpunten maakte en negen assists gaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.