Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars verruilt Ajax niet voor Newcastle United

Marc Overmars zal Ajax niet gaan verruilen voor Newcastle United. Hier maakt het Engelse medium The Times melding van. De mogelijke overstap van Overmars naar Newcastle heeft de gemoederen de afgelopen tien dagen flink beziggehouden.

De directeur voetbalzaken zou daadwerkelijk hebben gesproken met de Engelse club, maar nooit de eerste keuze zijn geweest. Overmars zelf zag een stap naar het puissant rijke Newcastle naar verluidt wel zitten.

Niet Overmars, maar een ander zal bij de club die is overgenomen door een investeringsmaatschappij uit Saoedi-Arabië het aankoopbeleid gaan uitzetten. Onder meer Jason Wilcox, hoofd jeugdopleiding van Manchester City, zou in beeld zijn. De namen van Ralf Rangnick, Paul Mitchell en Luis Campos zijn ook de revue gepasseerd.

Voor Ajax lijkt de berichtgeving uit Engeland goed nieuws. Overmars heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de successen van Ajax. Erik ten Hag werd ook gelinkt aan een overgang naar Newcastle, maar zou het niet zien zitten om het takenpakket van de onlangs ontslagen Steve Bruce over te nemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.