Voetbal4u.com

Hoofdnieuws BREAKING: Tottenham presenteert Antonio Conte

Tottenham Hotspur heeft een nieuwe trainer te pakken. Antonio Conte heeft er namelijk vandaag een verbintenis getekend. Spurs maken via de officiële kanalen bekend dat de 57-jarige Italiaan een contract tot medio 2023 heeft ondertekend, met een optie voor een verlenging.

Het is de bedoeling dat Conte de Londenaren weer terugbrengt naar de top van de Premier League, want daar schittert Tottenham nu al een tijdje door afwezigheid.

Onder Mauricio Pochettino behaalden de Spurs de Champions League-finale ten koste van Ajax, waarin verloren werd van Liverpool. Sindsdien is het kommer en kwel in de hoofdstad van Engeland. Eerst werd Pochettino ontslagen, toen sneuvelde José Mourinho, Ryan Mason kon de verwachtingen ook al niet waarmaken en een paar dagen geleden viel dus het doek voor Nuno.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.