Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij strijden om transfer’

Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij zijn beiden in beeld bij Tottenham Hotspur. Die club wil snel Antonio Conte aanstellen als nieuwe manager nu Nuno Espirito Santo is ontslagen.

Conte zal naar verwachting zeker honderd miljoen euro aan transferbudget toegeschoven krijgen. Hierover zouden reeds beloftes zijn gedaan. Sportmediaset onthulde dat de Italiaanse coach drie tot vier spelers wil contracteren in januari, waarbij er nu al namen worden genoemd. Van zijn oude club Internazionale zou hij Stefan de Vrij én Marcelo Brozovic willen overnemen.

Conte heeft ook een verleden bij Juventus. In Turijn ziet hij twee potentiële aanwinsten voor Tottenham: Matthijs de Ligt en Federico Chiesa. Ook de vijfde kandidaat is momenteel actief in de Italiaanse Serie A, namelijk AC Milan-verdediger Alessio Romagnoli.

De Italiaanse coach ziet versterking voor de achterhoede en het middenveld als noodzakelijke ingrepen. Mogelijk levert dat dus een transfer op voor een Oranje-international. De Ligt zit momenteel op de bank bij Juventus, maar de vraag is of hij een overstap naar Tottenham ziet zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.