Voetbal4u.com

Spanje ‘Sergio Aguero maanden uit de roulatie vanwege hartritmestoornissen’

Sergio Aguero ligt er drie maanden uit vanwege problemen aan zijn hart. Hij werd zaterdag in het duel met Alaves in de eerste helft gewisseld. De Argentijn klaagde over duizeligheid, ademhalingsproblemen en pijn op de borst.

Nader onderzoek toonde aan dat er sprake was van een hartritmestoornis en maandagavond volgde het nieuws dat hij zeker drie maanden uit de roulatie is.

Volgens SPORT maakt Agüero zich grote zorgen. De Barcelona-aanvaller zou zich ‘ellendig’ voelen na afgelopen weekend. Hij geniet weliswaar steun van zijn vriendin Sofia en zijn zaakwaarnemer Hernán Reguera, maar hij zou zich grote zorgen maken over de rest van zijn carrière.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.