Voetbal4u.com

Eredivisie Opnieuw speler gereanimeerd na hartstilstand op het veld

De Noorse tweede divisie is gisteren opgeschrikt door een vreselijk incident. De 28-jarige speler Emil Pálsson kreeg namelijk een hartstilstand tijdens het spelen. Hij is met succes gereanimeerd.

Hij zakte na twaalf minuten spelen in de thuiswedstrijd tegen Stjordals-Blink in elkaar. De wedstrijd werd meteen gestaakt en het publiek moest het stadion direct verlaten. Pálsson werd gereanimeerd en met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Naar omstandigheden maakt hij het goed.

Het is nog onduidelijk hoe lang de IJslander in het ziekenhuis zal moeten blijven, maar Geir Inge Heggestad, bestuurslid van Sogndal, kan in ieder geval al zeggen dat de situatie er positief uit ziet. “Gelukkig is het goed afgelopen”, liet hij weten aan de Noorse omroep TV2.

Pálsson speelde één interland voor IJsland en wordt op dit moment door Sarpsborg verhuurd aan Sogndal. Hij speelt daar samen met Renze Fij, een Nederlandse keeper die eerder bij Heracles Almelo en FC Dordrecht onder contract stond. Wanneer de middenvelder eventueel zijn rentree zou kunnen maken, is nog niet duidelijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.