Voetbal4u.com

Eredivisie Gernot Trauner: ‘Ik ga ervan uit dat ik hier jaren blijf’

Gernot Trauner kwam deze zomer als nieuwe speler naar Feyenoord en presteert uitstekend. Hij is dan ook niet meer weg te denken uit het team van trainer Arne Slot. Toch was Nederland wel even wennen voor de verdediger.

“Voetbal is hier echt de nationale sport nummer één”, laat Trauner weten in een interview met SPOX. “Er hangt een goede sfeer en er komen erg veel mensen naar het stadion. Ik kan iedereen alleen maar aanraden om dat ter plaatse te komen bekijken. Iedere keer als ik me in de openbare ruimte begeef, word ik herkend en aangesproken.”

Ondanks de goede start van Feyenoord, wil Trauner niet praten over de mogelijke eindstand. “We zijn op de goede weg, maar ik wil me niet vastpinnen op een bepaalde plaats op de ranglijst. De speeltstijl van Feyenoord is veranderd na vorig seizoen en het werkt op dit moment erg goed. We hebben punten laten liggen tegen kleinere clubs. Dat doet pijn als je graag aan kop wil gaan. Maar er zit nog veel rek in onze ploeg.”

Dat de 29-jarige Oostenrijker goed zit in Rotterdam blijkt ook uit zijn plannen. “Ik ben niet meer de jongste en heb voor vier jaar getekend. Ik ga ervan uit dat ik hier jaren blijf, dat mijn kinderen hier naar school gaan en dat we ons thuis blijven voelen. Maar er zijn veel gekke dingen gebeurd in het voetbal, je moet op alles voorbereid zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.