Voetbal4u.com

Engeland Hakim Ziyech: ‘Ik probeer mijn oude niveau weer te halen’

Hakim Ziyech was gisteren weer eens belangrijk voor Chelsea. Hij maakte de enige treffer in het CL-duel tegen Malmo FF. Hij weet echter dat zijn spel nog beter kan.

Uit een voorzet van Callum Hudson-Odoi wist Ziyech tegen Malmö de enige goal van de wedstrijd te maken. Daar is de oud-Ajacied tevreden mee. “Ja, we hebben daar lang op gewacht”, vertelt hij tegenover de clubkanalen van Chelsea. “Dit was een cruciale wedstrijd voor ons. Uiteindelijk maakten we de enige goal die we nodig hadden.”

Voor Ziyech betekende het zijn eerste goal in drie maanden tijd. De 28-jarige linkspoot had lange tijd last van blessureleed. “Ik heb een lastige periode achter de rug”, vertelt Ziyech op de persconferentie. “Daar ben ik nog steeds niet helemaal van hersteld. Ik werk iedere dag hard en blijf in mezelf geloven.”

“Ik weet wat ik kan en wat mijn toplevel is”, gaat Ziyech verder. “Ik probeer mijn oude niveau weer aan te tikken. Ik had het moeilijk met het hervinden van mijn ritme. Daar moet ik hard voor werken. Dit doelpunt is heel belangrijk voor me.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.