Voetbal4u.com

Champions League ‘Één wijziging in startselectie Ajax vanavond tegen Dortmund’

Vanavond staat de kraker tussen Borussia Dortmund en Ajax op de kalender. En het Algemeen Dagblad denkt dat trainer Erik ten Hag één wijziging gaat doorvoeren in de selectie ten opzichte van afgelopen zaterdag tegen Heracles. De krant denkt dat Noussair Mazraoui terug zal keren in de basis, wat ten koste gaat van Devyne Rensch.

Mazraoui ontbrak in Almelo vanwege ziekte. Daar is hij weer van hersteld. Rensch verving de Marokkaanse rechtsback afgelopen weekend, maar dat deed hij niet helemaal naar behoren. Rensch speelde een slordige wedstrijd, net als veel van zijn teamgenoten.

Voor de rest verwacht het AD geen wijzigingen aan de kant van Ajax. Dat zou betekenen dat de Amsterdammers in dezelfde opstelling als twee weken geleden zullen spelen, toen Dortmund ook de tegenstander was. Toen zaten onder meer Davy Klaassen, Nicolás Tagliafico, David Neres en Rensch op de bank. De Duitsers werden met 4-0 afgedroogd in de Johan Cruijff Arena.

In hoeverre de vermoedelijke opstelling van het AD op waarheid is gebaseerd, valt nog te bezien. Voor de eerste wedstrijd tegen Dortmund voorspelde de krant een basisplek voor Davy Klaassen, terwijl Berghuis uiteindelijk op zijn plek stond. Woensdagavond rond 19.45 uur weten we de officiële opstelling van Ajax.

De vermoedelijke Ajax-opstelling:
Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Haller, Tadic.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.