Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord wilde uitpakken met Bas Dost’

Bas Dost (32) had afgelopen zomer de overstap kunnen maken van Club Brugge naar Feyenoord. In een gesprek met het Belgische Het Laatste Nieuws zegt hij waarom hij er van afzag.

“Ik was hier net een halfjaar”, laat Dost weten aan de Belgische krant. Hij kwam over van Eintracht Frankfurt, dat vier miljoen euro ontving. “Ik heb mijn hele leven op zijn kop gezet om naar hier te komen, om dan na een halfjaar te zeggen: Ik ga er weer vandoor…?”

Bovendien scoorde Dost vorig seizoen nog tien keer in 22 wedstrijden voor Club Brugge, waarmee hij Belgisch kampioen werd. “In mijn ogen zijn dat oké statistieken. Het kon beter, ja, maar die cijfers zijn gewoon prima. Ik was bovendien hongerig. Omdat ik het gevoel heb dat het nog veel beter kan. Dus nee, vertrekken in augustus was voor mij geen optie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.