Voetbal4u.com

Frankrijk Nieuwe tegenvaller voor Lionel Messi bij PSG

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

De transfer van Lionel Messi deze zomer naar PSG is nog geen succesvolle te noemen. Hij scoorde nog geen treffer in de competitie en is ook dit weekend niet inzetbaar als zijn club het opneemt tegen Bordeaux.

Messi viel een week geleden geblesseerd uit tijdens de wedstrijd tussen PSG en Lille OSC (2-1). De Argentijn werd halverwege vervangen door coach Mauricio Pochettino, die hem ook tegen RB Leipzig (2-2) in de Champions League niet kon gebruiken. Klachten aan de knie en hamstring zetten nu eveneens een streep door Bordeaux-uit.

Messi kent zodoende geenszins de start die hij voor ogen had. Na het afketsen van zijn contractverlenging bij FC Barcelona tekende hij vrij snel in Parijs, maar in de Ligue 1 scoorde hij nog altijd niet. Messi had ook meermaals pech in de afronding, hoewel zelfs de grootste fan zal toegeven dat hij niet in topvorm steekt.

In de Champions League zijn de statistieken van Messi vooralsnog wel in orde. Na drie duels staat hij op drie goals.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *