Voetbal4u.com

Roger Schmidt over blessuregolf: ‘Maak me er wel zorgen om’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

PSV speelde gisteren in de Europa League met 0-0 gelijk tegen AS Monaco en dat resultaat stelt trainer Roger Schmidt tevreden. Schmidt krijgt van ESPN de vraag of hij met gemengde gevoelens terugkijkt op de wedstrijd.

“Nee, met een goed gevoel. We hebben een goede uitwedstrijd gespeeld tegen een goede tegenstander, zeker verdedigend waren we goed. Totaal gezien vind ik dat wij beter waren, we hebben kansen gehad, maar daar hadden we beter mee om moeten gaan. Als je niet kunt scoren, is het maximale een 0-0 gelijkspel.”

Schmidt maakt zich echter wel zorgen om de blessures bij PSV. Yorbe Vertessen kon de wedstrijd niet volmaken en ook Carlos Vinicius haakte af. “Als je veel wedstrijden speelt, kan het gebeuren dat spelers geblesseerd raken. Yorbe werd zaterdag al geraakt en dat gebeurde vanavond weer. Dat was erg pijnlijk voor hem, daardoor kon hij niet doorgaan. Carlos was niet geblesseerd, hij kreeg te maken met kramp”, zei Schmidt na afloop op de persconferentie.

“Carlos speelde niet veel in de afgelopen maanden. Op dit niveau kan het gebeuren dat je kramp krijgt als je opeens drie wedstrijden op rij speelt. Ik maak me er natuurlijk wel zorgen om”, zegt Schmidt. “We missen deze spelers, vanavond hadden we zestien man in de selectie en die spelers waren niet allemaal fit. Maar je moet altijd vooruit kijken. Het is nu eenmaal de situatie waarin we zitten. Hoe het team is omgegaan met deze moeilijke omstandigheden is top.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *