Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars moet enorme zak geld neerleggen’

Ajax zou een ultieme poging moeten wagen om Noussair Mazraoui langer in Amsterdam te houden. Deze conclusie trekt Mike Verweij in de voetbalpodcast van de Telegraaf.

Het huidige contract van Mazraoui loopt in de zomer van 2022 af. Sinds 2019 verlengde de rechtsback niet meer in Amsterdam, maar weet Verweij: “Ajax gaf hem destijds hetzelfde salaris als Hakim Ziyech, maar een rechtsback is geen Ziyech. Daar tegenover staat wel: Daley Blind heeft geen restwaarde, Dusan Tadic heeft geen restwaarde en als je Mazraoui verlengt én een hoog salaris geeft…”

Verweij is van mening dat Mazraoui zijn contract moet verlengen en pas daarna een volgende stap moet maken. “Hij is wel een speler die wat kan opleveren. Sergiño Dest ging toen voor 20 miljoen euro weg (in 2020 naar FC Barcelona, red.), dat is Mazraoui dan ook zeker wel waard.”

Eerder dit seizoen werd bekend dat Mazraoui in Mino Raiola een nieuwe zaakwaarnemer heeft gevonden. De spelersmakelaar staat erom bekend dat hij spelers met een aflopend contract vaak elders onderbrengt. Er zou al interesse zijn uit Engeland en Italië, maar Ajax moet volgens Verweij alsnog toeslaan met een forse zak geld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.