Voetbal4u.com

Spanje Ansu Fati lange tijd niet inzetbaar voor Barcelona

Ansu Fati is vier tot zes weken niet inzetbaar voor FC Barcelona. Dit weet het medium Catalunya Ràdio te melden. Fati viel zaterdagmiddag na een perfecte eerste helft van Barcelona tegen Celta de Vigo (3-3) geblesseerd uit.

De vleugelspits had Barça al vroeg op voorsprong gezet met een knappe individuele actie en greep op slag van rust plotseling naar zijn hamstring. Fati gaf zijn shirt al meteen weg aan een toeschouwer en keerde niet meer terug op het veld.

Fati was bijna een jaar geblesseerd vanwege een slepende knieblessure en keerde op 26 september terug. Na een nieuwe terugslag moest de vleugelspits onlangs weer twee wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Dinsdag maakte Fati zijn rentree tegen Dynamo Kiev en maakte hij het enige doelpunt van de wedstrijd (0-1). Niets leek de buitenspeler te beletten om ook tegen Celta te starten en hij gaf direct zijn visitekaartje af met een prachtig doelpunt. Bij het trekken van een sprint ging het in de laatste minuut van de eerste helft mis.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.