Voetbal4u.com

Engeland ‘Hakim Ziyech kan overstap maken naar Borussia Dortmund’

Hakim Ziyech is bij Chelsea geen basisspeler en daar hoop Borussia Dortmund van te profiteren. Hij is in Londen bezig aan zijn tweede seizoen. Vorige week maakte hij nog de winnende goal tegen Malmö FF in de Champions League, maar in werkelijkheid voelt de middenvelder zich totaal niet op zijn gemak onder manager Thomas Tuchel.

Vooral in competitieverband kwam de oud-sterspeler van Ajax nog maar sporadisch in actie.

BILD heeft inmiddels vernomen dat Borussia Dortmund zich wil versterken met de Marokkaans international. Zijn verbintenis op Stamford Bridge loopt nog door tot medio 2025, maar de Bundesliga-club denkt een goede kans te maken om hem in te lijven. Naar verwachting gaat het in eerste instantie om een huurtransfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.