Voetbal4u.com

Eredivisie Zoon Wesley Sneijder tekent contract bij FC Utrecht

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Jessey Sneijder (15) de zoon van recordinternational Wesley Sneijder heeft een jeugdcontract getekend bij FC Utrecht. Zijn vader laat via social media weten trots te zijn op diens oudste zoon. Ook Wesley’s broer Rodney blijkt trots te zijn getuige diens reactie.

Het Algemeen Dagblad weet: “Jessey staat te boek als een groot talent. Hij debuteerde onlangs in het eerste elftal van DHSC, de club waar de hele familie Sneijder actief is. Rodney als speler, en zijn broers Wesley en Jeffrey in de technische staf.”

Sneijder senior speelde zelf nooit voor FC Utrecht, in tegenstelling tot broer Rodney. Na zijn carrière verklaarde de oud-international wel een bijzondere band te hebben met de club uit zijn geboortestad. Dat leidde enkele jaren geleden zelfs tot grote onvrede bij de harde kern van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *