Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Contractdetails Andre Onana gelekt bij Internazionale’

Andre Onana zal Ajax deze zomer gaan verlaten voor Inter Milan. Dit weet de de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport te melden. Ook openbaart het medium enkele details uit het contract van de sluitpost.

Binnen Ajax wordt sterk rekening gehouden met een transfervrij vertrek van Onana, die zijn contract niet wil verlengen en naar verluidt al rond is met Inter. De Kameroense doelman heeft volgens La Gazzetta ‘nee’ gezegd tegen Arsenal en daarna zijn jawoord gegeven aan Inter.

Onana heeft Inter recentelijk andermaal laten weten dat hij graag naar Milaan wil komen. Voor hem ligt een vierjarig contract klaar en zijn salaris bedraagt naar verluidt drie miljoen euro per jaar. Ook het Olympique Lyon van Peter Bosz was geïnteresseerd in Onana, maar in Frankrijk wordt gespeculeerd dat de interesse van Lyon gebruikt werd door het kamp-Onana om tot een deal met Inter te komen.

Inter bereidt zich voor op een tijdperk na Samir Handanovic. De Sloveense doelman is 37 jaar en moet met Onana de concurrentie aangaan. Handanovic is wel dicht bij een contractverlenging voor één seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.