Voetbal4u.com

Engeland ‘Arsenal moet poging wagen om Van de Beek te huren’

Kevin Campbell voormalig aanvaller van Arsenal hoopt dat zijn oude club een poging gaat wagen om Donny van de Beek te huren van Manchester United. Hij zit namelijk niet op zijn plek en moet het doen met een reserverol.

Bij The Highbury Squad begint Campbell over Van de Beek. “Het is niet zijn schuld dat hij niet speelt”, begint de inmiddels 51-jarige Engelsman. “Hoe kan het aan hem liggen? Hij was ongelooflijk bij Ajax. Daarna werd hij gehaald door United, maar ze laten hem niet spelen.”

Vervolgens vertelt Campbell dat hij Van de Beek graag naar Arsenal ziet gaan. “Ik wil alleen het beste voor Arsenal en ik geloof dat Van de Beek belangrijk kan zijn als hij de kans krijgt. Hij wil ook weg, dus misschien kan United hem verhuren aan Arsenal. Je weet het maar nooit.”

“Wat heeft het uiteindelijk voor zin om een ​​ongelukkige speler te behouden?”, vraagt Campbell zich hardop af. “Het is duidelijk dat Solskjaer geen fan van Van de Beek is. Ik denk dat deze jongen kwaliteiten en een geweldige instelling heeft, maar hij moet wel spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.