Voetbal4u.com

Eredivisie ‘KNVB beslist woensdag over mogelijke uitstel van twee speelronden’

De KNVB zal morgen uitsluitsel geven over het mogelijk uitstellen van de komende twee speelrondes. De Telegraaf meldt dat er nog wat haken en ogen aan het uitstel verbonden zijn.

Eerder werd al bekend dat het merendeel van de clubs voorstander is van het uitstellen van de competitiewedstrijden, in de hoop dat er tegen die tijd weer publiek op de tribunes zit. De financiële schade is voor veel clubs amper op te vangen, nu de duels achter gesloten deuren moeten plaatsvinden. Club zijn nog aan het herstellen van de vorige lockdown en proberen langzaam weer op te krabbelen, terwijl een volgende klap dreigt. De Telegraaf weet dat de bond woensdag een besluit neemt.

Volgens de ochtendkrant is het onder meer wachten op goedkeuring van lokale overheden. Wanneer de goedkeuring er komt, is de kans meer dan aanwezig dat er de komende twee weken geen competitievoetbal in Nederland wordt gespeeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.