Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana hoort bij de tien beste keepers van Europa’

Andre Onana stond gisterenavond voor het eerst in tien maanden weer eens onder de lat. Niet voor zijn club Ajax maar voor zijn land Kameroen. Met het Afrikaanse land plaatste de keeper zich voor de play-offs van de Afrika Cup.

Hans Kraaij Junior is blij dat de doelman eindelijk weer minuten maakt. Afgelopen maand mocht hij de trainingen alweer hervatten. “Onana is een geweldige keeper”, aldus de analyticus aan tafel bij ESPN. “Eigenlijk hoort hij al twee jaar bij de tien beste keepers van Europa. Het blijft eeuwig zonde dat er geen akkoord is gekomen over een nieuw contract, want Onana is echt een man die tien punten per seizoen voor je pakt.”

Onana weigert zijn aflopende contract bij Ajax te verlengen, waardoor Ajax hem het liefst niet meer in de basis zet. “Als Remko Pasveer het goed blijft doen, blijft hij de nummer één. Maar de strijd tussen die twee ligt volledig open. Als Ajax-supporter hoop je natuurlijk dat het niet klopt dat Onana al een contract bij Inter heeft getekend, want hij is ongelofelijk goed.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.