Voetbal4u.com

Eredivisie KNVB velt oordeel: Wedstrijden gaan gewoon door

De wedstrijden in het betaalde voetbal gaan de komende tijd gewoon door zonder publiek. Dat heeft de KNVB vandaag bevestigd. Meerdere clubs hadden het verzoek ingediend om de komende wedstrijden uit te stellen omdat er geen publiek aanwezig mag zijn, maar na gesprekken met verschillende partijen bleek het vrijwel onmogelijk om de wedstrijden op te schuiven.

Bovendien is het ook risicovol voor de voortgang van de competities terwijl de ontwikkeling van het coronavirus onzeker is.

De voetbalbond meldt wel dat er in saamenwerking met het kabinet een compensatieregeling wordt uitgewerkt voor de financiële schade die de clubs lopen met het verbod op publiek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.