Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona kan deze winter geen spelers halen’

Het is voor FC Barcelona niet mogelijk om deze winter spelers binnen te halen. Dit heeft directeur Mateu Alemany bekendgemaakt op de persconferentie van Dani Alves.

Spaanse media brachten Barcelona de afgelopen maanden meermaals in verband met grote spelers. Zo zou de clubleiding van de Catalaanse vereniging eraan denken om Raheem Sterling en Dani Olmo naar Barcelona te halen, maar niets is minder waar. Volgens Alemany is het over twee maanden onmogelijk om versterkingen te halen.

De club kampt namelijk met een behoorlijke geldcrisis. “Op dit moment is er geen mogelijkheid om in de winter spelers aan te trekken”, stelde de directeur aan de aanwezige journalisten. “We gaan Xavi en zijn technische staf inschrijven en dan zitten we aan de limiet van ons salarisbudget.”

Alemany vertelde dat het wellicht alsnog mogelijk wordt om spelers aan te trekken, maar dat de club daarvoor eerst een aantal spelers van de hand moet doen. Onder meer Philippe Coutinho en Samuel Umtiti zouden op de nominatie staan om Barcelona te verlaten, terwijl ook Luuk de Jong op zoek moet naar een andere werkgever.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.