Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Frenkie de Jong mag vertrekken van FC Barcelona’

Frenkie de Jong zou mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever. Hier maakt het medium El Chiringuito melding van. Barcelona kampt al jarenlang met een grote financiële crisis, waardoor de club snel nieuwe spelers van de hand moet doen.

Waar het deze zomer al ervoor koos om Antoine Griezmann te laten vertrekken, staat naar verluidt ook De Jong op het lijstje om de Catalaanse stad te verlaten.

De Spaanse grootmacht redeneert dat het met Gavi, Nico Gonzalez en Pedri al over voldoende talenten beschikt die de komende jaren op het middenveld het verschil kunnen maken. Daardoor zou het volgens de club onnodig zijn om ook de Oranje-international nog deel te laten uitmaken van het team. Bovendien maakte De Jong nooit een onuitwisbare indruk bij Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.