Voetbal4u.com

Italië Zlatan en Milan gaan binnenkort om de tafel over nieuw contract

Zlatan Ibrahimovic en AC Milan gaan binnenkort met elkaar om de tafel om te praten over een nieuw contract. De Zweedse superster is inmiddels al 40 jaar oud.

Volgens La Gazzetta dello Sport is het de bedoeling dat Milan en Zlatan met elkaar doorgaan en is een verlenging een kwestie van tijd. Fabrizio Romano heeft ook Zlatan-nieuws, maar is minder stellig. De transferexpert meldt dat zaakwaarnemer Mino Raiola ergens in de komende maanden met Milan in gesprek gaat over Zlatan. Raiola is momenteel wel in Milaan om over een nieuw contract voor Alessio Romagnoli te praten.

Zlatan heeft ondertussen alle twijfels weggenomen. Hij keerde vorig jaar terug bij Milan, maar werd door velen als te oud bestempeld. De Zweed scoorde echter 26 keer in veertig wedstrijden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.