Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Manchester United meldt zich voor Frenkie de Jong’

Manchester United hoopt deze zomer Frenkie de Jong over te nemen van FC Barcelona. De Engelse grotmacht is al enige tijd opzoek naar een nieuwe middenvelder.

Declan Rice van West Ham United geldt als topkandidaat voor de zomer van 2022, maar volgens Miguel Delaney kan De Jong het transferplan in Manchester compleet overhoop halen. De Oranje-international geldt als de ideale aanwinst voor de Britse topclub.

Spaanse media hebben de afgelopen tijd totaal uiteenlopend bericht over De Jong. Volgens verschillende media mag De Jong uitkijken naar een andere club. De oud-Ajacied staat volgens de Catalanen stil in zijn ontwikkeling en gezien de financiële positie van de club in combinatie met de ontwikkeling van andere middenvelders zou een transfer serieus worden overwogen.

Er klinken ook andere geluiden. Xavi Hernández zou volgens deze berichten juist een cruciale rol in petto hebben voor De Jong, die met zijn manier van spelen bij Ajax als ideale schakel geldt. Ook zou de Nederlander zelf helemaal geen trek hebben in een vertrek uit Catalonië. FC Barcelona is namelijk zijn ultieme droomclub.

Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München zijn allen al genoemd als opties voor De Jong. Het zou echter zomaar eens zo kunnen zijn dat Manchester United er met zijn handtekening vandoor gaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.